Bildspelsbild

Bredband på hemmaplan

Idag är Perspektiv Bredband en etablerad bredbandsleverantör i Öresundsregionen. Vi erbjuder fibertjänster till privatpersoner, bostadsrättföreningar och företag i Lund och Malmö med omnejd.

Om oss

Perspektiv Bredband grundades i Lund i början av millenniet. Det var i en tid då Google var ett nystartat bolag och ingen hade någonsin hört talas om Facebook. Vi var tidigt ute och våra grundare insåg snabbt värdet av att bygga och kontrollera ett alldeles eget fibernät. Resten är historia.

Idag har vi över 10 års erfarenhet men nyföretagareandan lever i oss. Ärlighet, nyfikenhet och servicevilja är del av vår entreprenörssjäl och viktiga ledord i vårt dagliga arbete. Vi utgår i alla lägen från vad du som kund behöver, inte vad vi vill sälja. Vi ger dig raka priser utan dolda villkor, erbjuder skräddarsydda lösningar för alla och satsar på att alltid vara bästa valet i längden. Personlig service och närhet är självklarheter för oss. Och vi har aldrig längre till våra kunder än att vi kan ses över en god kopp kaffe.

Perspektiv Bredband Logo

Organisationsnummer
556632-1021

Bankgironummer
5640-5871