Redan kund? Då har du hittat rätt!

Här finns allt du behöver för att hantera ditt bredband. En sida där du snabbt hittar alla uppgifter, där du kan lägga till och ta bort tjänster eller få skräddarsydda erbjudanden. Välkommen!

Vad skulle vi göra utan er?

Kunder är det viktigaste vi har. Därför är det viktigt att ni känner er nöjda med oss och känner att ni har gjort ett smart val. Faktum är att vi är en av de klart förmånligaste bredbandsleverantörerna du kan välja i dag! Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper vi dig med en prisjämförelse. Vi vill ju att du ska vara nöjd.

Mitt Perspektiv – din kundportal

Här får du en översikt över dina tjänster, ser dina fakturor, uppdaterar dina kontaktuppgifter mm. Välkommen in!

Inloggningsuppgifterna hittar du i ditt välkomstbrev eller via kontakt med Perspektiv Bredbands Kundservice, 0755-55 00 00.

Logga in här

Vi vill bli bättre!

Vi är inte felfria men vi jobbar hela tiden på att bli bättre. Om du har några funderingar om hur vi kan bli en bättre bredbandsleverantör, så berätta gärna för oss! Enklast fyller du i kontaktformuläret på kundservice-sidan.

Här hittar du oss alt

Perspektiv Bredband AB
Ideon Beta 6
Scheelevägen 17
223 70 Lund
0755-55 00 00
Org.nr. 556632-1021

Kundservice:
0755-55 00 00
info@perspektivbredband.se

Företagskontakt
Dennis Källman
070-646 09 39
dennis.kallman@perspektivbredband.se

Fastighetsanslutningar
Kristian Mårtensson
0755-55 00 07
info@perspektivbredband.se

Missa inte våra tilläggstjänster

TV alt

Är du fiberkund hos oss kan du få digital-TV via vår samarbetspartner Sydantenn. Stort basutbud, och möjlighet att skräddarsy ditt utbud med ytterligare 230 kanaler varav flera är HD-kanaler.

Läs mer

Telefoni alt

Bredbandstelefoni fungerar som vanlig telefoni, men med betydligt lägre priser. Du ringer från din vanliga telefon och med samma telefonnummer, men mycket billigare eftersom du inte behöver ringa via Telias vanliga nät. Dessutom har Perspektiv Bredband otroligt konkurrenskraftiga samtalspriser.

Läs mer