•  
  •  

Fler kanaler i bättre kvalitet

Som fiberkund till oss kan du få digital-TV via vår samarbetspartner Sydantenn. Stort basutbud, och möjlighet att skräddarsy ditt utbud med ytterligare 230 kanaler varav flera är HD-kanaler.

Skånes största leverantör

Genom vårt samarbete med Sydantenn har vi möjlighet att erbjuda våra fiberkunder ett av Sveriges största kanalutbud av digital-TV. Hög kvalitet, bättre bild och fler möjligheter!

Varför är digital TV så bra? alt

Digital-TV ger dig betydligt bättre kvalitet än analoga sändningar, både vad gäller ljud och bild. Tack vare digitaliseringen av tv-sändningarna har nya programkoncept och kanaler utvecklats. Tittarna ställer allt högre krav på bild- och ljudkvalitet, men även på interaktivitet och mobilitet. Det vi inte ens kan föreställa oss idag kommer att vara en självklarhet i morgon.

Vem kan få vår TV-tjänst?

För att kunna få vår TV-tjänst, så måste du ha bredband via fiber med oss. Du som har ADSL, bredband via telejacket, eller som får bredband via ett stadsnät, kan alltså inte beställa våra TV-tjänster.

Vårt TV-erbjudande utgår från din boendeform, och därefter från vilken typ av avtal du har.

alt Villaägare alt Flerbostadshus

Hur funkar digital TV med oss?

När det gäller TV-lösningar, så har vi valt att samarbeta med Skånes största TV-leverantör, Sydantenn. De har nämligen ett av Sveriges största kanalutbud, och erbjuder fler kanaler än våra konkurrenter. Dessutom är de lokala som vi, och värnar också om närheten till kunderna.

Sydantenn sänder alltså TV i vårt nät, men för själva TV-tjänsten blir du per definition kund hos Sydantenn. Du beställer tjänsten hos Sydantenn och all administration, support och service sker direkt mellan dig och Sydantenn.