Vi är på hemmaplan

Självklart har vi egen kundservice. Vi finns på kontoret i Lund vardagar mellan 9 och 17.30 och svarar på frågor och ger rekommendationer till allt och alla. Du når oss på telefon, via mail eller på vår Facebook-sida.

Du är i trygga händer!

Teknik kan vara frustrerande, vi vet. I synnerhet när den inte fungerar. Och ibland är vissa väldigt irriterad när man ringer till oss. Vi vet och förstår allt det där. Därför är vår ambition att alltid ge alla våra kunder det där lilla extra. Lite mer tålamod, förklara lite mer på ett lite vänligare sätt än vad man normalt förväntar sig. Du ska känna dig trygg med oss. Inga frågor är för dumma. Som liten, lokal leverantör har vi alltid nära till våra kunder - och våra kunder till oss. Därför har vi alltid kaffe i kannan!

Få svar inom 5 minuter

Det finns nog inget mer irriterande än långa telefonköer och olika knappval när man vill ha hjälp. Nej, riktig kundservice ska vara ett personligt bemötande med personer som kan svara på alla frågor, oavsett om det gäller fakturafrågor eller frågor av teknisk karaktär. Vårt mål är att väntetiden i telefon ska vara max 5 min. Och alla inkommande mejl ska besvaras inom 24 timmar. Testa oss gärna och berätta vad du tycker.

Kundservice alt

Kontakta oss
0755-55 00 00
info@perspektivbredband.se
Facebook

Besök oss
Ideon Beta 6,
Scheelevägen 17, Lund
Mån – Fre, 09.00 – 17.30

Vi hörs!

Driftinformation alt

alt Driftinfo på Svenska Stadsnät: Du hittar alltid uppdaterad driftinformation på Svenska Stadsnäts hemsida. www.svenskastadsnat.se/driftsinformation

alt Resten av nätet fungerar utan problem.

Felanmälan gör du här!

Kontakta oss direkt! alt

Här kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med oss på Kundservice.






Skicka