•  
  •  
  •  

Fiber – anslut din villa

I princip alla nya villor drar in fiber idag. Förutom att fiber är en god investering som ökar värdet på din villa är det en investering för framtiden. Här hittar du allt du behöver veta för att ansluta din villa.
Läs mer

Brett TV-utbud via fiber!

Som fiberkund till oss har du tillgång till TV via vår samarbetspartner Sydantenn. Utöver baspaketet kan du välja till kanaler ur Sveriges största utbud med över 200 kanaler.
Läs mer

Säkert, stabilt och snabbt!

Hög kapacitet, stabil uppkoppling och den snabbaste bredbandslösningen på marknaden. Satsa på fiber idag, då ökar du värdet på din villa och du är trygg för framtiden.

Är fiber framtiden?

Utvecklingen går i raketfart. Både TV och telefoni skickas redan över internet och inom kort kommer nästan allt kopplas till nätet. Kraven på kapacitet och stabilitet kommer bara öka framöver.

Läs mer!

Vilka tjänster erbjuder vi?

Vi erbjuder idag högkapacitetsfiber med hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Och har du vår fiber kan du dessutom få digital-TV med ett brett kanalutbud samt bredbandstelefoni.

Läs mer!

Vad kostar det?

Vi ger inga generella priser för en fiberinstallation, utan anser att alla priser måste skräddarsys. Det är dina och dina grannars förutsättningar som avgör priset.

Läs mer!

Varför välja oss?

Du måste se till helheten när du väljer bredbandsleverantör. Det är vårt bästa råd. Service, ekonomi och kvalitet är minst lika viktiga kriterier som hastighet och kapacitet.

Läs mer!

Kontakt alt

Kristian Mårtensson
Säljare
0755-55 00 07
kristian.martensson@
perspektivbredband.se