•  
  •  
  •  

DAGS ATT DRA IN FIBER?

Då har du kommit rätt. Vi hjälper dig att installera bredband via fiber i din fastighet, villa eller åt hela bostadsrättsföreningen.

ÖKA VÄRDET PÅ FASTIGHETEN

Bredband via fiber är en smart och framtidssäker investering som ökar värdet på din fastighet, villa eller lägenhet.

ALLTID NÄRA DIG

Vi på Perspektiv Bredband gräver där vi står. Vi har vårt hjärta i Skåne och är alltid nära till hands om du vill ha hjälp.

Bostadsrättsföreningar alt

Vi skräddarsyr lösningar för bostadsrättsföreningar i Malmö, Lund och Eslöv med omnejd. Med ett kollektivt avtal för alla i föreningen blir månadskostnaden riktigt låg!

Läs mer

Villaägare/samfälligheter alt

Att installera fiber i villan ökar hushållets bredbandskapacitet och är en smart investering för framtiden. Ju fler hushåll som ansluter sig i ditt område, desto bättre blir priset!

Läs mer

Fastighetsägare alt

Vi skräddarsyr bästa lösningen för just din fastighet och tar hand om hela projektet åt dig – från planering till färdig installation. Bara berätta för oss hur du vill ha det så ordnar vi det!

Läs mer

Byggherrar alt

Vi rekommenderar att du redan på ett tidigt stadium planerar för dragning av fiber till fastigheten du håller på att projektera. Rådfråga oss gärna om våra tjänster!

Läs mer


Uppgradera din fastighet med bredband via fiber!

Bredband via fiber är en av de viktigaste investeringarna du som fastighetsägare kan göra. Fiber gör det möjligt att dra nytta av dagens utbud av digitala tjänster fullt ut och är samtidigt det mest framtidssäkra bredbandsalternativet.

Vi på Perspektiv Bredband har redan hjälpt ett stort antal bostadsrättsföreningar, villasamfälligheter och byggherrar att koppla upp sina fastigheter med bredband via fiber. Det är en del att tänka på, men var lugn, vi hjälper dig hela vägen. Välj din profil nedan för att läsa mer. Tveka heller inte att kontakta oss med dina frågor!

Kontakt alt

Hur ser dina behov ut? Kontakta vår säljare Kristian så guidar han dig rätt.

Kristian Mårtensson
0755-55 00 07
kristian.martensson@
perspektivbredband.se